Directory.nl

AEG contact

AEG Nederland verwelkomt u in de wereld van hoogwaardige huishoudelijke apparaten en uitstekende klantenservice. Met een breed scala aan innovatieve producten streeft AEG ernaar om uw leven gemakkelijker en comfortabeler te maken. Ontdek de kracht van AEG en ervaar de ultieme combinatie van functionaliteit, design en duurzaamheid.

Klantenservice bij AEG Nederland

Bij AEG Nederland staat klantenservice hoog in het vaandel. Of u nu vragen heeft over de producten, hulp nodig heeft bij het plannen van een serviceafspraak of assistentie zoekt bij het oplossen van een probleem, het toegewijde klantenserviceteam staat altijd voor u klaar.

Hoe komt u in contact met AEG?

Telefonisch contact:
Voor directe ondersteuning kunt u contact opnemen met de klantenservice via het volgende telefoonnummer:
– Klantenservice: 0172-468300
AEG Nederland is doordeweeks bereikbaar tijdens kantooruren.

Chatten:
Wilt u direct antwoord op uw vragen? Maak gebruik van de live chat of bel het klantenserviceteam voor snelle ondersteuning.

Contactformulier:
Heeft u een vraag of opmerking die niet dringend is? Vul dan het contactformulier in. Houd er rekening mee dat het een aantal dagen kan duren voordat u een reactie ontvangt. Indien u sneller geholpen wilt worden, raden we aan om te chatten of te bellen.

Professionele Vragen?

Voor professionele vragen kunt u contact opnemen met Electrolux Home Products B.V. via het volgende adres en telefoonnummer:

-Bezoekadres: Vennootsweg 1, 2404 CG Alphen aan den Rijn
– Telefoon: (0172) 468 468
– KVK Den Haag: 28044039

Volg AEG op Sociale Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen en tips door AEG Nederland te volgen op Facebook en Twitter.

– Facebook: [AEG Nederland](https://www.facebook.com/AEGNederland)
– Twitter: [@AEG_Nederland](https://twitter.com/AEG_Nederland)

Bij AEG Nederland streven we naar uw tevredenheid en gemak. Ontdek vandaag nog onze hoogwaardige producten en uitstekende service en laat ons u helpen bij het creëren van een betere leefomgeving.

Picture of Jolanda

Jolanda

Redactie Directory.nl