Directory.nl

Nespresso contact

Nespresso Nederland nodigt u uit om de wereld van hoogwaardige koffiecapsules, innovatieve koffiemachines en uitstekende klantenservice te ontdekken. Met een breed scala aan koffievarianten biedt Nespresso de perfecte oplossing voor zowel thuis als op het werk. Ontdek hoe Nespresso jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau kan tillen.

Nespresso voor zakelijk gebruik

Voor zakelijke klanten biedt Nespresso Nederland een uitgebreid assortiment aan koffieproducten en -diensten. Van koffiemachines voor op kantoor tot speciale zakelijke abonnementen, Nespresso staat klaar om aan de behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Ontdek de mogelijkheden van Nespresso zakelijk en geniet van de ultieme koffie-ervaring voor jouw team en klanten.

Klantenservice bij Nespresso Nederland

Bij Nespresso staat klantenservice hoog in het vaandel. Of je nu vragen hebt over onze producten, hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling of assistentie zoekt bij het oplossen van een probleem, het toegewijde klantenserviceteam van Nespresso staat altijd voor je klaar.

Hoe kom je in contact met Nespresso?

Telefonisch contact:
Voor directe ondersteuning kun je contact opnemen met de klantenservice via het volgende telefoonnummer:
– Algemeen: 0800 022 23 20 (gratis) of 0031-202 45 42 90
– Zakelijk: 0800 024 80 10
Nespresso is doordeweeks bereikbaar tussen 08:00 – 20:00 en op zaterdag tussen 08:00 en 18:00. Gesloten op zon- en feestdagen.

Live chat:
De livechat is beschikbaar doordeweeks tussen 08:00 – 20:00 en in het weekend tussen 08:00 – 18:00. Krijg direct antwoord op al jouw vragen via de livechat op de website.

WhatsApp:
Start een chat via WhatsApp voor snelle en gemakkelijke ondersteuning.

Neem contact op via sociale media:
Actief op Facebook of Twitter? Neem contact met ons op via deze sociale mediaplatforms voor persoonlijke assistentie.

Nespresso winkels in Nederland

Ontdek de wereld van Nespresso in onze winkels verspreid over Nederland. Bekijk onze website voor een overzicht van al onze winkellocaties en openingstijden.

Bij Nespresso draait alles om het bieden van de perfecte koffie-ervaring. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide selectie van koffiecapsules, koffiemachines en accessoires, en laat je verrassen door de ongeëvenaarde smaak en kwaliteit van Nespresso.

Picture of Jolanda

Jolanda

Redactie Directory.nl