Directory.nl

Veneta contact

Veneta, dé specialist in raamdecoratie, heet u welkom op de klantenservice pagina. Heeft u vragen over het bestellen van uw favoriete raamdecoratie, hoe u zelf uw raamdecoratie kunt inmeten of over een bestaande bestelling? Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

Klantenservice

Onze klantenservice is er om u te helpen. Of u nu vragen heeft over het plaatsen van een bestelling, het inmeten van uw raamdecoratie of het volgen van uw order, ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren bij al uw vragen en verzoeken.

Hoe komt u in contact met Veneta?

Telefonisch Contact:
Voor directe ondersteuning kunt u ons bereiken via het volgende telefoonnummer:
– Klantenservice Telefoonnummer: 038 – 760 00 93
Veneta is doordeweeks bereikbaar tijdens kantooruren.

Chat of bel Veneta

Wilt u direct antwoord op uw vragen? Maak gebruik van de live chat of bel het klantenserviceteam voor snelle ondersteuning.

Contactformulier:
Heeft u een vraag of opmerking die niet dringend is? Vul dan het contactformulier in. De klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Order volgen en meetverzekering aanvragen

Heeft u een bestelling geplaatst en wilt u de status ervan volgen? Of wilt u een meetverzekering aanvragen voor extra gemoedsrust bij het inmeten van uw raamdecoratie? Al deze informatie en meer vindt u op de klantenservice pagina.

Bij Veneta staan ze garant voor hoogwaardige raamdecoratie en uitstekende klantenservice. Ontdek vandaag nog het assortiment en laat u helpen bij het creëren van de perfecte ambiance in uw huis.